Webdesign

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Werkwijze
Voor het maken van een succesvolle, op maat gemaakte website, gebruikt ik volgende werkwijze. Het is essentieel dat wij genoeg informatie hebben omtrent uw organisatie.
1. Kennismaking
Het is de bedoeling zoveel mogelijk informatie te vergaren, dit kan tijdens een gesprek maar je kan reeds in begin je wensen via mail overmaken. Tijdens deze contact ronde vergaren we zoveel mogelijk informatie die wij gebruiken voor de realisatie van uw website. Indien u schetsen, foto's, documentatie, etc hebt is dit hét moment om het aan ons tonen.
2. Grafisch ontwerp
Nu we weten wat de klant precies wilt, is het tijd om de eerste echte stap in het web-development proces te nemen, namelijk het grafisch ontwerp. Hoe gaat uw website eruit zien? Wij zullen u gedurende dit proces op de hoogte houden en uw mening vragen over het design. Wat kan er beter? Het is ook mogelijk om een nieuwe en unieke huisstijl bij ons te laten ontwerpen.
3. Ontwikkeling
De volgende stap is uw website interactief te maken. Dit wil zeggen het toevoegen van formulieren, administratie-paneel, foto album, gastenboek, enz. De website wordt bovendien geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google om een optimale indexering te betrachten.
4. Testing
Vervolgens zullen wij uw website onderwerpen aan intensieve tests en indien gewenst een bèta-versie online brengen. Op deze manier kunnen wij de laatste foutjes eruit halen.
5. Oplevering
Als de website volledig klaar is wordt deze opgeleverd aan de klant. Het is ook mogelijk om uw website bij ons te 'hosten'. Dit natuurlijk tegen voordelige prijzen en optimale omstandigheden.

6. Updating
Indien gewenst kunnen wij uw website ook Updaten (onderhouden). Dat wil zeggen, toevoegen van foto's en nieuwsberichten, updates installeren, bestaande dingen uitbreiden, etc


Concepting
Alvorens we overgaan tot het ontwikkelen van een website is het belangrijk dat we eerst de krijtlijnen van de nieuwe website uitzetten. Zo is het belangrijk om te weten welke de doelgroep is van uw website, hoeveel interactiviteit u wenst, een eigen huisstijl, promotiemateriaal, ...

Op deze manier maken wij de website zo optimaal mogelijk, om uw toekomstige bezoekers een uniek gevoel te geven. Jarenlange ervaring leert ons dat het gedrag van surfers op het internet haastig is, en dat men snel ongeïnteresseerd is. Daarom is een uniek design al een halve stap naar een succesvolle website!

Om de andere helft ook uniek te maken, maken wij gebruik van de laatste technologieën, maatwerk applicaties en krachtige servers om de ervaringen van de eindgebruiker zo hoog mogelijk te houden.
Content Management System (CMS)
CMS staat voor vrijheid! Met een CMS ingebouwd in uw website is het mogelijk uw website online te beheren alsof het een Word-document is. Het zal dan mogelijk zijn om online en real-time aanpassingen te doen aan uw website zoals nieuwsberichten posten, foto's beheren, teksten aanpassen, en nog zoveel meer.

Afhankelijk van uw website zullen wij een op maat gemaakt CMS bouwen voor het hoogste comfort van onderhoud. U bepaalt de look-and-feel!

Webmaster

Indien u op zoek bent naar iemand die u alle werkzaamheden rondom het hebben, onderhouden, beheren, en up to date houden van een moderne website uit handen kan nemen dan is de Webmaster-dienst wellicht iets voor u.

De webmaster dienst is een dienst die ik voor u uitvoer voor een van tevoren afgesproken bepaald bedrag per maand. Dit bedrag hangt af van de werkzaamheden die elke maand uitgevoerd moeten worden en natuurlijk de frequentie.

Op deze manier hoeft u niet speciaal iemand aan te nemen voor het onderhoud aan de website.
Updaten/backup maken van de site

Zodra er updates zijn van software dan installeer ik deze en tevens zullen er preventieve maatregelen genomen worden om de kans op problemen te minimaliseren. Hieronder vallen ook pro-actieve handelingen voordat er upgrades zijn. Ook zal er regelmatig een backup gemaakt worden van de site. Niet iedere host doet dit even regelmatig als ze het al doen.
Installeren van nieuwe functionaliteiten

Indien er een functie moet worden toegevoegd aan de website dan zal ik bestaande oplossingen aanbevelen en installeren. Werkzaamheden als het aanpassen van componenten en modules vallen hierbuiten.
Het vernieuwen van de content/inhoud

Indien u teksten wilt toevoegen, of menuutjes wilt wijzigen dan neem ik u die werkzaamheden uit handen. Het schrijven van teksten is niet inbegrepen. U geeft door wat er veranderd vernieuwd moet worden en ik voer het uit.

Om tot een geschikte maandprijs te komen, dient u ongeveer op te geven welke werkzaamheden (eventueel met welke frequentie) er gedaan moeten worden. Bijvoorbeeld een wekelijkse backup, een keer per maand een nieuwe extensie en 5 pagina's per maand. De beveiliging en updates zijn iets dat elke keer indien nodig is gebeurd, daar zit niet een vaste hoeveelheid aan vast.